Euro-Construct team

Uw betrouwbare partner in buitenschrijnwerkerij

Uw partner in buiten schrijnwerkBen je op zoek naar een betrouwbare buitenschrijnwerkerij waar kwaliteit boven kwantiteit staat? Dan ben je bij Euro-Construct in Baal in goede handen. De zaak van Filip Smets specialiseert zich in ramen, deuren, rolluiken, zonweringen, terrasoverkappingen, gevelbekleding en – tegenwoordig heel populair – outdoor living. “Persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk”.

Euro-Construct is heel kleinschalig: het duo Filip Smets – Mark Van der Vliet voert alle werken zelf uit, van offerte, opmeting en plaatsing tot de service na verkoop. “We vinden het belangrijk om met twee te werken”, zeggen Filip en Mark. “Daardoor is het contact met de klant duidelijk en straightforward; er is geen ruimte voor vergissingen of miscommunicatie. De klant kan ook altijd bij ons terecht. We hebben niet de intentie om uit te breiden in personeel. We zijn zelf heel perfectionistisch, willen ons werk goed doen. Hoe meer personeel, hoe onpersoonlijker en hoe meer kans dat er iets misgaat.”

Heel Vlaanderen

Hoewel Filip en Mark maar met twee zijn, werken ze toch in heel Vlaanderen. “En we halen onze neus niet op voor kleine opdrachten. Veel aannemers komen niet buiten voor de plaatsing van twee ramen, wij wel. Alles doen we. Mét kennis van zaken, want de zaak bestaat dan wel elf jaar, Filip zit al zijn hele leven in de branche.

Outdoor Living

Euro-Construct is gespecialiseerd in alle buitenschrijnwerkerij, al legt het bedrijf zich de laatste tijd vooral toe op outdoor living. “We volgen de trends, en scholen ons daarin bij”, vervolgt Filip. “Momenteel is outdoor living een echte hype, daarom wonen we regelmatig meetings bij van leveranciers die lichten ons in over de nieuwigheden en tonen ons in workshops hoe je de nieuwigheden assembleert. Tien jaar geleden bestond outdoor living nauwelijks, vandaag krijgen we twee tot drie aanvragen per week. Begrijpelijk, mensen willen meer buiten zitten, in de natuur leven. Maar wel afgeschermd van wind en regen. Daarvoor zijn onze lamellen daken, screens en glaswanden perfect.”

Showroom

Euro-Construct heeft ook een compacte showroom achter Filip’s woning. “Hij is klein, maar wel volledig. Alles kan je hier bekijken: binnen tonen we gevelbekleding, rolluiken, vliegenramen, screens, binnenzonwering, sectionale poorten, buiten lamellen daken, terrasoverkappingen, glaswanden, zonnetenten, … En buiten zijn we zelfs nog aan het uitbreiden. De mensen willen nu eenmaal voelen, zien en uitproberen wat ze kopen.” Doordat de showroom compact is en Filip en Mark al het werk zelf doen, staat Euro-Construct ook garant voor scherpe prijzen.

Vraag uw gratis offerte aan

Een Euro-Construct adviseur contacteert je binnen de 48u voor een vrijblijvende offerte. Onze offertes zijn 2 maand geldig na ontvangst. Op deze manier krijgt u steeds een scherpe en correcte prijs.